به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ در یک مطالعه جدید، به ارتباط مستقیم بین پیروی بیش تر دستورالعمل های رژیم غذایی دولت فدرال استرالیا و سطوح پایین تر درد بدن به ویژه در میان زنان پی بردند.
سو وارد، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «خوب غذا خوردن برای سلامتی و آرامش روان مفید است. اما دانستن اینکه تغییرات ساده در رژیم غذایی شما میتواند درد مزمن را جبران کند، میتواند زندگی را تغییر دهد.
تحقیقات قبلی نشان داده است که بیش از ۳۰ درصد مردم جهان از درد مزمن رنج میبرند و زنان و افرادی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند بیشتر در معرض ابتلاء به این دردها هستند.
مطالعه جدید نشان داد که مصرف بیش تر غذاهای اصلی سبزیجات، میوه ها، غلات، گوشت بدون چربی و لبنیات بدون در نظر گرفتن وزن فرد، درد مزمن را کاهش میدهد.
وارد گفت: «انتخاب های غذایی و کیفیت کلی رژیم غذایی فرد نه تنها فرد را سالم تر نگه میدارد، بلکه به کاهش سطح درد آنها نیز کمک میکند.»
این مطالعه نشان داد که تأثیر رژیم غذایی سالم در کاهش درد مزمن برای زنان بیش تر از مردان بود. وارد گفت: «این امکان وجود دارد که خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی گروه های غذایی اصلی باعث کاهش درد شود، اما تیم تحقیقاتی نمیتواند با قطعیت بگوید که آیا رژیم های غذایی با کیفیت پایین منجر به درد بیش تر میشود یا این که آیا درد منجر به رژیم غذایی ضعیف تر میشود./