به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ سید حسین رضویان عضو شورای اسلامی شهر رشت در جلسه علنی شورا گفت: بارها از مدیریت شهری خواسته ام برای رشت حداقل ۵ المان هویتی فاخر تدارک دیده و نصب شود که هنوز علی رغم تاکیدات بی شمار اتفاق نیافتاده است و متاسفانه زمان از دست می رود و در ایجاد جذابیت های بصری برای شهرمان اقدامی در خورشان انجام نمی شود.
وی با بیان این که حدود یک ماه پیش نسبت بهعدم نصب تابلو های علائم و چراغ های هشدار دهنده در مسیر اجرای پروژه های عمرانی هشدار داده بودم افزود: بیش از یک ماه پیش آمدم و گفتم که جناب آقای شهردار در پل هایی که به خوبی روند اجرای آن ها با مدیریت شما پی گرفته شده در کارگاه های این پل ها که اصلا این هم نیاز نیست خرجی توسط شهرداری انجام پذیرد و باید پیمان کاران اقدام لازم را انجام بدهند الزامات hse رعایت نشده و تابلو های علائم و چراغ های هشدار دهنده در ابتدا و انتهای این کارگاه ها نصب نگردیده، مگر نصب این ها توسط پیمانکار در یک ورودی و خروجی کارگاه چقدر زمان میبرد؟ میدانید در طی این روز ها و شب هایی که رشت با بارندگی همراه بوده چه تعدادی از همشهریان ممکن بوده که خدای ناکرده در ورودی و خروجی این کارگاهها با حادثه روبرو شوند؟
رضویان به درختان کاشته شده در مسیر جاده تهران رشت اشاره کرد و گفت: مجدد تکرار می کنم که پس از اینکه خواسته بودیم در ورودی جاده تهران درخت بکارید ۸۴ اصله درختی که کاشته اید در خاکی نامناسب و در سنگلاخ غرس شده اند و این درختان با این شرایط می میرند این ها موجود زنده هستند و از بین خواهند رفت اما با این که مدت هاست تذکر داده ام اما هنوز هیچ اتفاقی مبنی بر ترمیم و اصلاح این ماجرا در شهر رخ نداد.
وی با انتقاد از وضعیت آسفالت رشت تصریح کرد: متاسفانه در برخی نقاط شهر اجرای پروژه های آسفالت از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و در بارندگی های اخیر شسته شده که در این باره حتما می بایست ضمن عذرخواهی از مردم و جبران ما وقع، اقدام قانونی لازم در قبال عوامل اجرایی، پیمان کاران و ناظرین مربوطه انجام پذیرد.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با ابراز تاسف از فقدان سطل های زباله در رشت افزود: قریب ۷ ماه پیش مجدد خواسته بودم در معابر اصلی سطل زباله پارکی نصب شود که گویا عزمی در این باره وجود ندارد. اقای شهردار اگر در خیابان های شهر یک بطری آب معدنی و یا برای فرزند خود یک بیسکویت و یا یک لیوان آب میوه بخرید و یا از دستمال کاغذی استفاده کنید زباله آن را کجا میاندازید؟ چگونه در شهرداری رشت تصمیم سازی کرده اند که چنین رویه ای در دنیا دیگر وجود ندارد و در ژاپن چنین است و چنان! بله در ژاپن در حوزه زباله و پسماند قوانین خاص خود را دارد اما بقیه کشورها هم چنین است؟ آقایانی که خارج رفته اید خانم هایی که خارج رفته اید در خارج در خیابان سطل زباله نیست که مردم زباله هاشان را در سطل بیندازند؟
رییس کمیسیون توسعه پایدار در انتها گفت: چندی پیش یکی از دوستان فیلمی از پارک بسیار زیبای نور در بوستان آزادی شیراز برایم ارسال کرد که مرا خجالت زده کرد وقتی در موضوعات شهر از مرحله چاله چوله و سطل زباله عبور نکرده ایم، رشت راه درازی در رسیدن به نوسازی و ایجاد جذابیت های مدرن برای زیست لذت بخش شهروند پیش رو دارد./