به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ ثبت سفارشی تاکنون برای برنج انجام نشده است / میزان مصرف برنج کشور هم درسال ۲/۳ میلیون تن است یعنی نیاز به واردات برنج نیست اما هر سال ۱/۵ تا گاهی دو برابر تولید داخلی برنج وارد می شود.
اسدلله عباسی در مراسم برداشت مکانیزه برنج در این روستا با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰ درصدی برداشت برنج در گیلان به صورت مکانیزه انجام می شود، گفت: با تلاشهای صورت گرفته در واقع از ۲۳۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت برنج، ۲۰۱ هزار هکتار آن به صورت مکانیزه خواهد بود.
وی با توضیح دشواری های کاشت، داشت و برداشت برنج در شمال و استان گیلان بیان کرد: کاشت برنج دارای سختی های بسیار زیادی است و با توجه به مزیتهای اقتصاد کشاورزی در استان توانسته ایم در این بخش ها حرفی برای گفتن داشته باشیم.
استاندار با تاکید بر لزوم ترویج بخشهای مختلف کشاورزی و استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای مختلف برای افزایش بازدهی، گفت: باید در آبیاری، مکانیزاسیون، تسطیح اراضی، نشاء و در برداشت از دانش روز بهره بگیریم و به موازات آن با کاهش هزینه ها، بهره وری، بازدهی و میزان تولید در واحد سطح را افزایش دهیم.
عباسی با بیان اینکه برای انجام واردات برنج در کشور ابتدا میزان تولیدو مصرف برنج مشخص خواهد شد، تصریح کرد: سه ماه بعد از آذرماه، میزان برنج مصرفی و تولیدی کشور مشخص شده و سپس واردات برنج انجام خواهد شد.