به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا و به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان، جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه نامه تهیه و توزیع نان کامل با حضور مدیران کل دستگاه های ذیربط در بازرسی کل استان برگزار شد. بازرس کل استان گیلان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گران قدر انقلاب اسلامی به خصوص شهدای سلامت ، در آستانه ولادت بزرگ پرستار عالم حضرت زینب کبری (س)، این روز را به همه پرستاران و کادر درمان سخت کوش تبریک گفت و افزود: ما در هر شرایطی مدیون خدمات درمانی و بهداشتی این عزیزان هستیم.
دکترآقایی با اشاره به دستورالعمل صادر شده درمورد آرد و نان کامل گفت: هر وقت قانون، شیوه نامه و یا اسناد بالا دستی تدوین و ابلاغ می شود در جهت رفع دغدغه های مردم و شهروندان است . همان گونه که امام رضا (ع) فرمودند: تدبیر در کارها ما را از پشیمانی باز می دارد. وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفره هاست و حتی روستائیان ما هم حداقل در ۲ وعده مصرف نان دارند. اگر به نان مردم توجه ویژه ای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.
بازرس کل استان گیلان با بیان این نکته که این شیوه نامه که از آذر ۱۴۰۲ طراحی و ابلاغ شد برای تامین و تهیه آرد و نان کامل و سالم بوده است افزود: هر موقع زنجیره گندم مرغوب، آرد بهداشتی و سالم، شیوه نگهداری و پخت درست و حرفه ای صورت پذیرت، نان کامل خواهیم داشت. دکتر آقایی هدف از تشکیل این جلسات را رسیدن به اهداف اشاره شده در این شیوه نامه توصیف کرد و اظهار داشت : دستگاه های اجرایی اشاره شده در این شیوه نامه که توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و کمیسیون اصل ۹۰ تدوین شده است باید به طور کامل و با جدیت بیشتری به وظایف و تکالیف مقررخود عمل کنند.
وی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانوایی ها را داوطلبانه در نظر گرفته، خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنی سازی نان و استفاده از تکنولوژی های جدید و جذب عناصر ریز مغذی و مقوی است، شد و افزود این نانوایی ها باید در الویت قرار گیرند. دکتر آقایی در ادامه گفت: علاوه بر آموزش صحیح به نانوایی ها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گران فروشی نانوایی ها نظارت بیش تری صورت پذیرد.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به این که باید به سمت تاسیس واحد های صنعتی تولید نان برویم افزود : یکی از نکات اصلی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب بین مردم است تا شهروندان ما بیشتر از نیاز خود نان تهیه نکنند و جلوی دور ریز آن گرفته شود. در ابتدای جلسه هر یک از مدیران حاضر دغدغه ها و مشکلات دستگاه های مربوطه خود در مسیر اجرای این شیوه نامه را بیان کردند./