سردار احمد برزگر:

وحدت و دشمن‌شناسی عامل تداوم انقلاب است

به گزارش سوما؛ یکی از مبارزان انقلابی گیلان با بیان اینکه در تقابل بین حق و باطل وظیفه هر شخص مسلمان آگاه، مبارزه با ظلم و ستم است که از دوران ائمه اطهار (ع) وجود داشته و تا ابد ادامه خواهد داشت، گفت: بنده در سال ۵۷ معلم بودم و بر اساس سطح آگاهی و انگیزه در صحنه‌های مبارزه حضور داشتم؛ لذا اگر دوباره به آن دوران بازگردم با آگاهی و تجارب بیشتری باز هم در صحنه حضور خواهم داشت.
به گزارش هشت‌دی قیام مردم گیلان در مخالفت با رژیم پهلوی از سال ۱۳۵۶ علنی شد و با شروع بهار ۵۷ این قیام شکل گسترده‌تری به خود گرفت به نحوی که حرکاتی در رشت، صومعه‌سرا، لاهیجان و سایر نقاط این استان شکل گرفت که روزبه‌روز فراگیرتر می‌شد.

در روز ۸ آبان ۵۷ در حین راهپیمایی صومعه‌سرایی‌ها شهید برشنورد مورد اصابت گلوله شهربانی قرار گرفت و به‌عنوان اولین شهید استان گیلان در شهرستان صومعه‌سرا به شهادت رسید و چندین نفر مجروح شدند.

سردار احمد برزگر از مبارزان دوران انقلاب شهرستان صومعه‌سرا به شمار می‌رود که با خبرنگار هشت‌دی به گفتگو پرداخته است. وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رهبر کبیر انقلاب اسلامی با اشاره به اهداف پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه در دورانی که مردم از درک حضور امام محروم بودند، رهبری ایشان را پذیرفته بودند، اظهار کرد: در شهریور سال ۱۳۲۰ زمانی که انگلیس قصد برکناری رضاخان و روی کارآوردن محمدرضا را داشت مردم از همان ابتدا متوجه شدند که او نیز دست‌نشانده انگلیس است و دولت منصوب مردم نمی‌تواند تلقی شود که گذشت زمان این حقیقت را بر همگان اثبات کرد.

این مبارز انقلابی به اوج استبداد دوران پهلوی در سال‌های ۵۰ تا ۵۷ اشاره کرد و گفت: سرکوب مخالفان، نادیده‌گرفتن خواسته‌های مردم، عدم رفاه و محرومیت مردم، بی‌اعتنایی به نهادهای دینی و ازبین‌بردن آزادی مطبوعات از جمله اقدامات رژیم پهلوی در کشور بود. وی تصریح کرد: هر انقلابی قطعاً اهدافی دارد که تمام تلاش‌ها و فداکاری‌ها در راستای همین اهداف شکل می‌گیرد؛ لذا چون ماهیت انقلاب ما بر پایه اسلام و باورهای دینی بود، ملت به رهبری امام خمینی به میدان آمدند.

برزگر با بیان اینکه اهداف مبارزان و مردم در یک راستا و همسو با اهداف امام بود، گفت: مبارزه با ظلم و بی‌عدالتی که پایه‌های حکومت شاه بر آن بنا شده بود در دستور کار رهبر و مردمی بود که خواهان سرنگونی رژیم ستم‌شاهی و پایه‌ریزی نظام سیاسی مبتنی بر ارزش‌های دینی بودند. وی ادامه داد: حضرت امام خواهان معطوف‌سازی جامعه به سمت‌وسوی ارزش‌های دینی مانند کرامت انسانی، عدالت، نفی ظلم و سلطه بیگانگان، مبارزه با تفکر استعماری جدایی دین از سیاست، ارتقا و به‌کارگیری توانمندی‌های زنان در صحنه‌های مختلف، پیشرفت اقتصادی کشور و رفاه عمومی، تنظیم راهبردهای سیاست خارجی مبتنی بر شعار نه شرقی نه غربی، استقلال مردم در تعیین سرنوشت کشور و معرفی مبانی فکری شیعه به‌عنوان مکتب مبارزاتی در جهان بود.

این مبارز انقلابی با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم در سرنوشت کشور بیان کرد: در نیمه دوم سال ۵۷ هم‌زمان با اوج اعتراضات مردم، شرایط به‌گونه‌ای رقم خورد که شاه از کشور فرار کرد و در ۲۲ بهمن، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و اهداف مورد‌نظر مردم طی گذشت زمان محقق شد.

برزگر به مسئله تقابل حق و باطل در آن دوران اشاره کرد و گفت: در این تقابل، وظیفه هر شخص مسلمان آگاه، مبارزه با ظلم و ستم است که از دوران ائمه اطهار (ع) وجود داشته و تا ابد ادامه خواهد داشت؛ بنده در نیمه دوم‌ سال ۵۷ معلم بودم و بر اساس سطح آگاهی و انگیزه، در این صحنه‌های مبارزه حضور داشتم؛ لذا اگر دوباره به آن دوران بازگردم با آگاهی و تجارب بیشتری باز هم در صحنه حضور خواهم داشت.

وی با اشاره به لزوم تقویت وحدت و دشمن‌شناسی به‌عنوان دو توصیه مهم و اساسی رهبر کبیر انقلاب در تمام دوران، تصریح کرد: وحدت عامل تقویت همگرایی و همبستگی ملی است و افزایش این امر سبب امنیت پایدار و مردمی و تقویت اقتدار نظام تقویت می‌شود که با افزایش آن در جهان شاهد اثرگذاری نظام جمهوری اسلامی با خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان خواهیم بود؛ لذا حضرت امام وحدت ملی بین تمام اقشار را رمز پیروزی کشور می‌دانستند.

این مبارز انقلابی در رابطه با اهمیت دشمن‌شناسی با بیان اینکه هر مسلمان بصیر و آگاه باید نسبت به دشمنان و برنامه‌های آنان آگاهی کافی داشته باشد و همواره در صحنه مبارزه حضور داشته باشد که این صحنه فارغ از صحنه نظامی شامل موقعیت‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و … است، خاطرنشان کرد: تمام تلاش دشمن در راستای عدم تحقق اهداف نظام است که با تشدید اختلاف در لایه‌های مختلف نظام، ناامن‌سازی کشور با درگیری‌های مرزی، تجهیز ضد‌انقلاب، چالش‌های قومیتی، ایجاد روحیه یأس و ناامیدی به‌خصوص در بین جوانان، بی‌اعتماد کردن مردم نسبت به نظام در راستای کاهش سرمایه اجتماعی، تحریم، ایجاد کینه و نفرت بین اقشار در عدم همبستگی ملی، منزوی کردن ایران، تهاجم فرهنگی با به‌کار‌گیری ابزار نوین رسانه درصدد ضربه به‌نظام است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://soumanews.ir/?p=10868

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: