، مواجهه با ناباوری، ترس، عصبانیت، غم و اندوه تنها نمونهای از بیشمار احساسات منفی است که یک بیمار سرطانی و همراه آنها متحمل میشوند.
بیمار سرطانی بعد از اطلاع از نوع بیماری و در پیش گرفتن اقدامات درمان، به کرات باید به مراکز درمانی و بیمارستان مراجعه کند که دسترسی به این مسیر و کیفیت دریافت خدمات ازجمله دارودرمانی بسیار قابل توجه است.
بیمار سرطانی علاوه بر درد و رنج، برای کسب بهبودی نیاز به پول و زمان دارد که فراهم کردن زمینه لازم برای رفع این دست از دغدغهها نیازمند برنامهریزی و اقدامات میدانی است.
امروزه اغلب بیماران سرطانی برای مداوای خود به مرکز گیلان و یا بیمارستانها و مراکز درمانی خصوصی مراجعه میکنند که این مسئله، رنج و مشقت بیماران را در کنار تحمل بیماری، تشدید میکند.
خوشبختانه در شرق گیلان و بیمارستان ۳۲ تخت خوابی نیکوکار املش، تدابیری صورت گرفته که بیماران سرطانی آن منطقه برای مداوا و شیمیدرمانی بهجای مراجعه به مرکز استان یا مراکز درمانی و بیمارستانی خصوصی، با تعرفه دولتی این نوع خدمات را در فرصتی کوتاه و راحتتر دریافت میکنند.
این خبر خوب را دکتر شراره قربان دوست، رئیس بیمارستان نیکوکار املش داده و گفته است که با فعالیت بخش شیمیدرمانی بیمارستان نیکوکار املش، بیماران بستری و سرپایی مبتلا به سرطان از مراجعه به مرکز استان بینیاز میشوند.
رئیس بیمارستان نیکوکار املش همچنین گفته که بخش آنکولوژی بیمارستان نیکوکار املش با ۱۰ تخت فعال طی هفتماهه سال جاری به ۷۶۹ بیمار مبتلا به سرطان خدمت ارائه کرده که از این تعداد ۴۲۲ نفر بستری و ۳۴۷ نفر بهصورت سرپایی از خدمات این بخش استفاده کردهاند.
راهاندازی بخشهای تخصصی در بیمارستانهای ۳۲ تخت خوابی، علاوه بر ارائه خدمات مؤثر، کوتاه شدن مسیر دریافت خدمات و کاهش هزینهها، موجب افزایش ضریب اشغال تخت و افزایش درامد بیمارستانها میشود.
ارائه خدمات درمانی تخصصی به بیماران خاص در مناطق مختلف استان میتواند از فشار و تراکم کار در مراکز سانتر مرکز استان بکاهد و متولیان تأمین و حفظ سلامت استان را به عدالت درمانی نزدیکتر کند.