مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان:

آغاز به کار دومین بیمارستان ملکی تامین اجتماعی گیلان در آینده نزدیک

به گزارش سوما؛ دکتر حسین ابراهیمی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان، طی نشستی با خبرنگاران استان ضمن تسلیت شهادت جمع بی گناه حرم شاهچراغ، به تشریح اقدامات صورت گرفته‌ی سازمان پرداخت‌.

 

 

ابراهیمی گفت: مدیریت تامین اجتماعی استان گیلان به حدود ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار نفر به صورت رسمی خدمات می دهد. آمار غیر رسمی به خاطر اینکه مسافرپذیر هستیم، شاید دو برابر باشد و به بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد. فقط یک بیمارستان ملکی اسما داریم و امسال دومین بیمارستان هم وارد چرخه می شود.

مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: من بدون وابستگی به کسی یا گروهی وارد تامین اجتماعی شدم. نزدیک به هزار و‌۳۰۰ پرسنل داریم که تک تکشان جهادگر هستند. ما کمبود زیاد داریم و همه داریم تلاش می‌کنیم تا کمبودها برطرف شود.

حسین ابراهیمی با اشاره به اینکه سند بیمارستان رسول اکرم سال ۷۰ در ۲۲/۱ هکتار خریداری شده است، اضافه کرد: ما ده ماه است که دنبال سند در دادگاه‌ها هستیم. در واقع زمین ما ۱۵ هکتار است و ۵ هکتار از زمین این بیمارستان به نام شخص دیگری است. چون هنوز سند بیمارستان را نتوانستیم بگیریم، قرار شد با کمک استاندار و معاون عمرانی و شهردار رشت پروانه ساخت صادر شود تا ما پروژه‌های عمرانی را شروع کنیم.

ابراهیمی در تشریح پروژه‌های عمرانی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: یک پروژه ساخت مجتمع رفاهی داریم و یک پروژه مجتمع درمانگاهی که لکه گذاری آن انجام شده و بزرگترین پروژه درمانگاهی کشور است. مجوز افزایش تخت از ۲۰۰ به ۳۰۰ تخت را در اردیبهشت گرفتیم. مجوز گرفته شد اما هنوز به ما ابلاغ نشده و بودجه این ۱۰۰ تخت را در بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی کرده‌ایم‌. وقتی تخت ها به بالای ۲۵۶ می‌رسد، بیمارستان فوق تخصصی می‌شود که یک قدم بزرگ است.

مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان افزود: در سال ۹۷ طرحی برای احداث بخش قلب و آنژیوگرافی در بیمارستان شروع می‌شود. به ما گفتند برای آنژیوگرافی ۱۴ میلیارد تومن اختصاص داده شده اما نه پولی بود نه حتی فضای ساخته شده‌ای. اگر سال گذشته سیستم آنژیوگرافی را می‌ساختیم، ۱۵۰ میلیارد تومن هزینه میخواست. این ۱۴ میلیارد در واقع بودجه نبود، اعتبار بود. از هفته‌ی اول این پروژه را پیگیری کردیم. چون بودجه نبود تصمیم گرفتیم با دو شرکت این پروژه را برون سپاری کنیم. یعنی سازه را بسازند و تجهیز کنند و جراح هم بیاورند و بعد از ۱۲ سال به ما پروژه را برگردانند که به موافقت نرسیدیم. همین باعث شد که درمان با ساخت خودمان موافقت کند. ما ۲۷ تخت آنژیو را در میان ۱۰۰ تخت بیمارستان گنجاندیم که بتوانیم مجوز بگیریم.

ابراهیمی ادامه داد: تصمیم گرفتیم بالای سازه‌ی اورژانس بیمارستان، آنژیوگرافی را بسازیم که بتوانیم کلنگ را همین امسال بزنیم.

ابراهیمی با اشاره به ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی بخش کومله شهرستان لنگرود به عنوان دومین بیمارستان ملکی تامین اجتماعی استان گفت: بیمارستان به ۳۱۰ نیرو در بخش‌های مختلف نیاز دارد و اقدمات اولیه برای جذب نیروهای انسانی از طریق آزمون استخدامی انجام شده و نتایج آن ماه جاری اعلام می شود و ظرف یک ماه آتی طی مراسمی رسمی با حضور مسئولان بیمارستان وارد عرصه خدمات رسانی به مردم می‌شود.
این بیمارستان ۶۴ تختخوابی در زمینی به وسعت ۲ هکتار که توسط خیرین اهدا و با زیربنای حدود ۱۳ هزار مترمربع احداث شده است. با تلاش نماینده لنگرود، ۴۰ درصد سهمیه جذب این بیمارستان به بومیان اختصاص یافته است.

مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: تعرفه پرداختی ما به پزشکان و متخصصانمان خیلی کم است. مثلا نرخ فوق گوارش ما برای کلونوزکپی ۱۵۰ هزار تومن است. برای همین است که انگیزه جذب پزشک به سازمان کم است. بیرون رفت پزشک از سازمان داریم ولی در تلاشیم تا جذب داشته باشیم.

ابراهیمی گفت: درمانگاه منجیل در سال ۱۳۷۰ ساخته و تجهیز شد. سال ۹۴ در حالی تحویل درمان استان گیلان می شود که حتی در و پنجره‌های این سازه هم دزدیده شده بود‌. در حال حاضر به ما اعلام نمی کنند که این سازه اصلا مقاومت بازسازی دارد یا خیر. امسال با ۱۸ میلیارد تومان بازسازی و تجهیز را شروع می کنیم. دو بیمارستان شهید بهشتی انزلی و امیرالمومنین رشت بیمارستان ملکی ما نیستند اما خدمات این بیمارستان ها باید رایگان باشد. اگر تخلفی صورت گرفت، مردم گزارش بدهند.

همچنین دکتر وکیل زاده سرپرست بیمارستان رسول اکرم (ص) رشت در این نشست گفت: فارغ از جناح بندی و اتهامات آمده ایم برای مردم کار کنیم. شاید اولین مصاحبه‌ای است که در خدمت هستم، چون وظیفه خودم میدانستم پاسخگو باشم.
وکیل زاده گفت: کل کادر درمان از مبارزه ۳ ساله با کرونا خسته هستند و غالب مراکز درمانی کشور با افت عملکرد رو به رو شده اند.
مشکلات قطعا نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده چون مشکلات بودجه‌ای و نقدینگی کشور و تحریم ها هم در کل کشور بوده است.

سرپرست بیمارستان رسول اکرم رشت گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سال گذشته ۶۰ درصد بود که امسال ۸۰ درصد شده است. ۷ ردیف تخصصی پزشک اضافه کردیم. ما اول باید ردیف خالی داشته باشیم تا بتونیم پزشک جذب کنیم. ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته در این ۶ ماه جراحی ها افزایش داشته است. ۳۴ درصد رشد مراجعه کننده سرپایی داشتیم‌.
در تمام رشته‌های تخصصی در بیمارستان، به لحاظ عملکرد در حال حاضر بهترین اورژانس کل استان هستیم. امحای زباله ها مشکل بود که الان تجهیزات خریداری شده و سریعا امحای و ضدعفونی می‌شود. از پارسال تا به حال ۴۰ میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستان خریداری کردیم.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://soumanews.ir/?p=10556

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: