صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا پاییزه در سطح هفت هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری استان خبر داد و اظهار کرد: این محصول بهعنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهرهبرداری قرارگرفته و همچنین در اراضی پشته نیز کشت میشود.
وی از پیشبینی برداشت حدود ۲۹ هزار تن پیلهتر در سطح استان خبر داد و افزود: انتظار میرود بهرهبرداران از این محصول درآمدی با ارزش اقتصادی ۸۷۰ میلیارد تومانی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور بوده، گفت: همهساله این محصول در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستانهای استان کشت میشود.
به گفته محمدی، کشاورزان گیلانی از شهریورماه به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته اقدام کرده و برداشت محصول پاییزه نیز از نیمه مهرماه در استان آغاز میشود.
وی، مناطق عمده تولید این محصول را شهرستانهای رشت، تالش، آستانهاشرفیه و ماسال معرفی کرد و افزود: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.