منصف گفت: استان گیلان به عنوان دارنده رتبه اول تولید ماهی قرمز در کشور است و با فرارسیدن ماههای پایانی سال، اداره کل دامپزشکی استان گیلان نظارت بر واحدهای تولید کننده ماهی قرمز که مبادرت به ارسال ماهی به خارج از استان می کنند، را آغاز کرده است.
وی افزود: بر این اساس ماهیان قرمز تولید شده در این واحدها بازدید و از نظر سلامت مورد کنترل و بررسی قرار خواهند گرفت و برای واحدهای مورد تایید از نظر بهداشتی گواهی سلامت و گواهی حمل بهداشتی صادر خواهد شد. شبکههای دامپزشکی استان سالی 2 بار به ویژه در ایام پایانی سال از مراکز تولید و تکثیر، توزیع و عرضه و نگهداری ماهیان قرمز بازدید میکنند.
این کارشناسان در بازدید از استخرهای پرورش ماهیان قرمز، نمونه برداری از آب و خوراک ماهی، فاکتورهای فیزیکی، شیمیایی و دمای آب، کیفیت غذا و همچنین سلامت ماهی از نظر ابتلا به انواع بیماری های ویروسی و انگلی را پایش میکنند. به گفته کارشناسان شیلات ماهی قرمز از گونههای آبزیان حوزه آب های شرق آسیا و سیبری است و از 80 سال قبل، همراه کالاهای تجار به ایران آورده شد.
ماهیهای زینتی که تولید و تکثیرش، به خاطر طرفدارانی که داشت هر سال افزایش یافت و حالا با گذشت سالها، بیشتر از همه، از استخرهای پرورش ماهی گیلان، سر از تنگهای بلور ایرانیها در آورده و سر سفره هفت سین شان خودنمایی میکند./ایسنا
- هیچ نظری یافت نشد
ارسال نظر به عنوان مهمان