علی اوسط اکبری مقدم در شصتمین جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان گیلان با تاکید بر اثر آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک بر کاهش تصادفات رانندگی گفت: تنها در سایه آموزش است که ما می توانیم به یک دستاورد ماندگار در حوزه ایمنی تردد دست یابیم.
وی با اشاره به آمار بالای تصادفات عابران پیاده و موتورسواران در استان گیلان افزود: اگرچه تاثیر آموزش میدانی در اقشار بزرگسال جامعه غیر قابل انکار است، ولی بی شک موثرترین راهکار جهت نهادینه کردن فرهنگ ایمنی در سطح اقشار کم سن و سال جامعه نظیر دانش آموزان مقاطع ابتدایی و حتی پیش دبستانی است.
نازک کار مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان و دبیر کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان در ادامه این جلسه ضمن معرفی ساختار جدید کمیسیون گفت: طبق مصوبه جدید هیات دولت دبیرخانه کمیسیون اجرایی ایمنی حمل و نقل استان از اداره کل راه و شهرسازی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تغییر یافت.
وی، به برنامه های عملیاتی جهت پیاده سازی اقدامات ایمنی تردد اشاره کرد و گفت: توسعه نقش نهاد راهبر در راستای ایفای وظایف مدیریت اقدامات ایمنی، غربالگری شبکه راهها ارتقای ایمنی عابران پیاده، ارتقای ایمنی در عملیات ساخت و نگهداری راهها، اجرای برنامه های آموزشی، کنترل و نظارت هدفمند بر رفتار رانندگان پرخطر و توسعه آموزشهای فنی و تخصصی مورد نیاز شاغلین بخش حمل و نقل از مهمترین برنامه های عملیاتی مدنظر کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان گیلان است.
نازک کار، در ادامه به معرفی طرحهای موفق آموزش اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در زمینه ارتقاء فرهنگ ترافیکی پرداخت و استمرار برگزاری برنامه های مذکور را در کاهش تصادفات رانندگی موئر دانست.
فرمانده پلیس راه استان نیز گزارشی از تصادفات 10 ماهه و اقدامات آموزشی پلیس راه استان در راستای کاهش تصادفات پرداخت./ایسنا
- هیچ نظری یافت نشد
ارسال نظر به عنوان مهمان